UA-99003367-1

Наскоро, Отварање на нов маркет на Киси Трејд во Струмица!

Наскоро, во Струмица ке се отвори најголемиот и најмодерниот мегамаркет. Со најновите технологии и комплетен редизајн на целиот маркет, каков што нема во Р. Македонија