UA-99003367-1
 

КАРИЕРА

Вработените во нашата компанија се важен сегмент и движечка сила во остварувањето на нашите цели. Од нашите вработени очекуваме тие да бидат љубезни, одговорни, професионални и флексибилни. Во делот на вработувањата а нови кадри правиме селекција и ги избираме кандидатите кои најдобро ги исполнуваат критериумите на нашата компанија. Ако сакате да бидете дел од нашиот тим, пратете ги вашите податоци со лична биографија на: contact@ks-logistik.mk