UA-99003367-1

Историја на компанијата

Киси Логистик КС

Киси Логистик КС е водечки дистрибутер на прехрамбени прозводи за широка потрошувачка, искусен профеионалн тим, силна визија и добра стратегија за задоволување на потребите на крајните потрошувачи. Нашиот искусен и професионален тим е подготвен да одговори на секое барање за квалитетна дистрибуција до секое продажно место. Како компанија градиме стабилна дистрибутивна мрежа, соодветен асортиман и добро опремен магацински простор заедно со широк возен парк. Силната визија и напорната работа придонесоа нашата компанија да расте и да претставува пример за сериозна компанија. Клучниот фактор за нашиот растеж е тоа што секогаш сме фокусирани на нашите клиенти. За подетални информации за нашите брендови, прочитајте на нашата веб страна.

  • Увозник на 13 брендови.
  • Возен парк од над 25 возила
  • Вработените се дел од нашата фамилија.
  • Квалитетот секогаш на прво место.
  • Нудиме најдобра услуга.
55

вработени


Вработените се дел од смејството
13

брендови


Застапници сме на над 68 брендови
25

возила


Располагаме со возен парк од над 90 возила
25

години искуство


Имаме искуство кое трае повеке од девет години

Историја

Компанијата Киси беше основана 1993 година. Започнавме со дистрибуција на зрнести и прашкасти производи а потоа со маслинки, за на крај да станеме генерални увозници и дистрибутери на маслинки на територијата на Република Македонија. Следејки ги светските трендови во 2014 година, се основаа две независни компании од кои произлегоа Киси Логистик КС и Киси Трејд ДОО. Киси Логистик КС денес е увозник на 13 брендови.

Останете во контакт со нас